SHOOTS & MORE

 

 

“Sky is the limit, ask and we make a perfect plan!”

[dsm_pricelist _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”][dsm_pricelist_child price=”65,-” image=”http://perfect-creation-foto.nl/wp-content/uploads/2020/09/tea_shop_46.png” _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”]test tesrt
ttghcnbc/
‘ghj,nbnknlkj[/dsm_pricelist_child][dsm_pricelist_child price=”87″ title=”hgfh” _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”]hjgjhg,h[/dsm_pricelist_child][/dsm_pricelist]

Wie ben ik?

Jodie Boekestein

Hallo,

Fijn dat je hier een kijkje neemt!

Ik zal jullie even een stukje meenemen in mijn verhaal, wie ik ben en waarom ik graag doe wat ik doe.

Mijn naam is Jodie. Ik woon samen met mijn partner, (pleeg)dochter en onze hond Bandhu in Heythuysen. Onze passie is genieten! Dit doen we graag samen met familie en vrienden om ons heen. We vinden het belangrijk te leven met een hoofdletter L.

Ik hou van ondernemen, erop uit gaan en reizen in binnen en buitenland. Daarnaast bied ik, samen met mijn partner, graag kinderen een thuis middels pleegzorg, onze passie. Vanuit dit alles is mijn enthousiasme voor fotograferen ontstaan.

Het leven vliegt voorbij, zeker in het leven wat wij hebben. Ons dynamisch leven vol met tripjes, verre reizen, kinderen die kort en/of langdurend bij ons wonen, vraagt om het vastleggen van deze waardevolle momenten. Ik geniet enorm van de herinneringen en het fijne gevoel wat het bij mij oproept. Met enige regelmaat pak ik dan ook gauw mijn camera erbij en probeer deze perfecte momenten zo echt mogelijk weer te geven in een beeld. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast vind ik het fijn om een herinnering of fijn moment bewust te creëren en te vereeuwigen. Ik maak als het ware een back up van mijn leven. Dit is voor mij zeer waardevol.

Dit is dan ook wat ik andere wil bieden, een soort backup van het leven. Een moment waar je met een tevreden gevoel op terug kunt kijken.

Middels cursussen, goede apparatuur en een hoop creativiteit ben ik gegroeid naar een professionele fotograaf. Mijn kennis en kunde deel ik dan ook graag met jullie.

Naast mijn werk als fotograaf, werk ik ook in de jeugdzorg. Mijn kracht en drijfveer is dan ook het beste uit de ander halen, vanuit de kwaliteiten die iedere ouder en ieder kind heeft. De focus op het mooie van ieder mens neem ik dan ook mee op alle gebieden in mijn leven.

Hulp nodig?? Chat with us